Kontakta oss

Har Balder och K-Fastigheter i ryggen: Uppstickaren HOMEstate sätter ny standard på möblerade företagslägenheter.

bild

Att hitta fräscha och snyggt möblerade företagslägenheter kan vara en utmaning i bostadsbristens Sverige. Med de två stora fastighetsägarna K-Fastigheter och Balder i ryggen har uppstickaren HOMEstate snabbt etablerat sig på marknaden.

”Genom våra ägare har vi unik tillgång till bostäder i attraktiva områden. Vi kan styra över urval och inredning så att det passar våra kunder”, säger Janina Väistö som är försäljningschef på HOMEstate.

Möblerade företagslägenheter var som helst i Sverige. Med genomgående hög standard, fräsch inredning och möbler i samma stil. Är det ens möjligt? HOMEstate är uppstickaren som rör om i branschen. Med de tre ägarna Balder, K-Fastigheter och rekrytering- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup i ryggen har man tagit fram ett helt nytt koncept för företagslägenheter.

”Genom våra ägare har vi en unik insikt i företagens behov av bostäder för personal som ska jobba på annan ort under kortare eller längre tid. Den rådande kompetensbristen innebär inte bara att svenska medarbetare rör på sig mellan olika orter. Vi ser också sett stort inflöde av expats som jobbar för internationella start-ups och de riktigt stora aktörerna inom IT, media och teknikutveckling”, säger Janina Väistö.

Samtidigt råder bostadsbrist i Sverige och det är inte superenkelt för vare sig företagen eller lägenhetsförmedlarna att få tag på rätt typ av bostäder med rätt läge och rätt standard. Här har HOMEstate en unik fördel eftersom man har tillgång till Balders och K-Fastigheters fastighetsbestånd i hela landet.

I dag kan man erbjuda lägenheter i attraktiva områden i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg men eftersom ägarna har rikstäckande intressen så kommer expansionen att ske organiskt i takt med kundernas behov och efterfrågan, förklarar Mats-Erik Lidström som är VD för HOMEstate:

”Relationen gör det också enkelt för HOMEstate att identifiera, utrusta och inreda lägenheter som matchar kundernas önskemål.”

HOMEstates koncept är nämligen att erbjuda lägenheter med genomgående hög standard där utrustning och inredning är den samma och där möblerna har samma design, oavsett om det gäller en liten lägenhet eller en större våning.

”Att bostäderna är fräscha och ser likadana ut är ett starkt argument för alla företag som är måna om att erbjuda sina medarbetare livskvalité när de jobbar borta. Även om man jobbar på flera olika ställen så är det lätt att komma till rätta och känna sig hemma. Att arbetsgivaren ställer upp med ett fräscht och fint boende är ett enkelt sätt att visa uppskattning”, konstaterar Mats-Erik Lidström.

Fler nyheter

Bredda ditt sinne

post thumbnail

Så fixar du möblerade företagslägenheter till dina stora projekt!

post thumbnail

HOMEstate – företagslägenheter för hemkära!