Kontakta oss
bakgrundsbild

Detta är vår hemlighet:

Det handlar inte om lägenheter. Det handlar om människor.

Det finns hur många rekryterare som helst. Och det är rätt gott om duktiga, eftertraktade människor som söker jobb också. Problemet är bara, att företagen som söker arbetskraft och arbetskraften som söker företag inte alltid finns på samma ställe. Så vi bestämde oss för att göra det enklare att flytta på sig.

Till att börja med behövs lägenheter. Det har vi. Två av företagets grundare är stora fastighetsbolag, K-Fastigheter och Balder. De äger bostadshus över hela Sverige, och på en del annat håll i världen. Det ger oss möjlighet att inte bara erbjuda fler lägenheter än de flesta andra, utan också att påverka hur lägenheterna ska se ut. Tack vare våra ägare kan vi renovera och designa, ja till och med bygga, de lägenheter som våra kunder efterfrågar. Det ger oss en närmast total kontroll över kvalitén på tjänsterna vi levererar.

Men vi erbjuder inte lägenheter. Vi erbjuder hem. Det beror på vår tredje grundare, rekryteringsfirman OnePartnerGroup. Deras erfarenhet visade, att under rekryteringsprocessen för stora företag (som den småländska möbelfirman med de platta paketen t.ex.) dök bostadsfrågan upp som ett hinder om och om igen. Det är helt enkelt svårt att få människor att ta jobb på främmande ort, om de inte också får ett hem. Problemet vara bara, att det inte fanns någon bra partner att vända sig till. Någon som inte bara kunde garantera tak över huvudet och en säng att sova i, utan som också kunde leverera bra bostäder om och om igen.

Det tog oss lite tid att organisera det hela, men nu är vi igång.

Välkommen hem till oss!

Våra kärnvärden

Detta är grundprinciperna som leder oss i vårt dagliga arbete

usp-bild

Värme

Med ett varmt bemötande gör vi en ny plats till en trygg plats, ett hem borta från hemmet. För när vi hjälper människor hjälper vi företag.

usp-bild

Enkelhet

Vi vill inte att något ska stå i vägen för att uppfylla en dröm. Därför är vår process enkel, hela vägen hem.

usp-bild

Mod

Förändring kräver att man ser möjligheter och tar modiga beslut. Genom att utmana oss själva utvecklar vi varandra och förbättrar vår bransch.

Så här funkar det

Bläddra bland våra lägenheter och välj ditt framtida hem. Om du har några frågor, kontakta oss! Sen är det bara att boka ditt boende. Resten ordnar vi.

bild

Vill du få nyhetsbrev från oss?

Fyll i din epost här!

Hur kan vi stå till tjänst?

Söker du hem till dina anställda? Ska ditt företag expandera till nya orter och behöver boende? Kontakta oss, så växer vi tillsammans.

bild